نكات آشپزي خوب

3 آبان 1399

اگر به دنبال بهترين نكات آشپزي مي گرديد ما بعد از كلي گشت و گذار در اينترنت و استفاده از تجارت آشپزهاي معروف، ۳۲ نكته مهم تر را براي تان گلچين كرده ايم.
۱- هيچگاه ادويه جات را در قفسه ي بالاي گاز نگهداري نكنيد چون عطر و طعم خود را در اثر گرما از دست مي دهند. بجاي آن بايد ادويه ها در جاي سرد و خشك نگهداري شوند.
۲- براي اينكه بفهميد برنج پخته شده يا نه، يك دانه از آن را زير دندان قرار دهيد. اگر مغز برنج كمي سفت بود يا به دندان چسبيد، يعني هنوز كاملا آماده نيست.
۳- اگر براي بار اول غذايي مي پزيد، دقيقا طبق دستورالعمل پيش برويد. در دفعات بعد، مي توانيد مقادير مواد و نوع آنها را طبق مزاج خود تغيير دهيد.
۴- ماكاروني را هميشه يك دقيقه كم تر از زمان پختي كه نياز است بپزيد و اجازه دهيد با دم كردن و بهمراه سس، كامل بپزد.
۵- اگر فكر مي كنيد سس ماكاروني كمي سفت است و مي خواهيد روان تر شود، كمي از آب ماكاروني برداريد و به آن اضافه كنيد.
۶- اگر مي خواهيد آب قابلمه زودتر جوش شود، درب آن را بگذاريد. (بسياري از خانم ها اين نكته را رعايت نمي كنند!)
۷- هنگام تهيه ي بيسكويت، تا جايي كه ممكن است خمير را لمس نكنيد. اين مي تواند موجب سفت شدن خمير شود.
۸- اگر مي خواهيد يك ته ديگ عالي داشته باشيد، نان را كمي خيس كنيد تا به قابلمه نچسبد. براي خوشمزه تر شدن ته ديگ، به روغن داغ كمي نمك و زعفران (يا زردچوبه بهمراه كمي ماست) اضافه كنيد.
۹- هيچگاه براي ميهماني، غذاي جديدي كه تا بحال امتحان نكرده ايد را نپزيد. هميشه از قبل يك يا دو بار غذا را امتحان كنيد و سپس براي ميهمان درست كنيد.

ادامه مطلب...

ارسال نظر

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم