ارزش تغذیه ای گوشت بره

26 آبان 1399

بره گوشت گوسفند است که کم تر از یک سال قدمت دارد. گوشت آن نسبت به گوشت گوسفند چربی کم تری دارد. گوشت بره به دلیل بافت لطیف و طعم ملایم، در ایالات متحده بیش تر از گوشت گوسفند طرفدار دارد. برش های معمولی بره در ایالات متحده آمریکا شامل ران، گردن، راسته، دنده و گرده است.

گذشته از عطر و طعم خوشمزه، ارزش غذایی بره زیاد است. در ادامه درباره کالری، واقعیت ‌های غذایی و تمام فواید سلامتی آن بحث خواهیم کرد.

حقایق تغذیه ای گوشت بره
گوشت بره گوشت قرمز محسوب می شود. این منبع نسبت به سایر منابع پروتئینی مانند مرغ و ماهی غنی از آهن است.
گوشت بره اغلب بدون فرآوری خورده می شود و نمک کمی دارد. این گوشت منبع عالی پروتئین، نیاسین و ویتامین B12 است.
اما، آیا گوشت بره کلسترول بالایی دارد؟ بله، گوشت بره سرشار از چربی های اشباع و کلسترول است، اما نباید آن را از رژیم غذایی حذف کنید زیرا این ماده سرشار از سایر مواد مغذی حیاتی است. بیایید نگاه دقیق تری داشته باشیم.

ادامه مطلب...

ارسال نظر

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم