بره گوشت گوسفند است که کم تر از یک سال قدمت دارد. گوشت آن نسبت به گوشت گوسفند چربی کم تری دارد. گوشت بره به دلیل بافت لطیف و طعم ملایم، در ایالات متحده بیش تر از گوشت گوسفند طرفدار دارد. برش های معمولی بره در ایالات متحده آمریکا شامل ران، گردن، راسته، دنده و گرده است.
گذشته از عطر و طعم خوشمزه، ارزش غذایی بره زیاد است. در ادامه درباره کالری، واقعیت های غذایی و تمام فواید سلامتی آن بحث خواهیم کرد.
حقایق تغذیه ای گوشت بره
گوشت بره گوشت قرمز محسوب می شود. این منبع نسبت به سایر منابع پروتئینی مانند مرغ و ماهی غنی از آهن است.
گوشت بره اغلب بدون فرآوری خورده می شود و نمک کمی دارد. این گوشت منبع عالی پروتئین، نیاسین و ویتامین B12 است.
اما، آیا گوشت بره کلسترول بالایی دارد؟ بله، گوشت بره سرشار از چربی های اشباع و کلسترول است، اما نباید آن را از رژیم غذایی حذف کنید زیرا این ماده سرشار از سایر مواد مغذی حیاتی است. بیایید نگاه دقیق تری داشته باشیم.
ارسال نظر